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Um die no bake orange creamsicle truffles zuzubereiten, brauchst du einige einfache Zutaten. Die Hauptbestandteile sind die zerdrückten Vanillewaffelkekse und der weiche Frischkäse. Diese Zutaten sorgen für die cremige Basis der Trüffel. Du benötigst auch frische Orangenschale, um einen tollen Geschmack zu erzielen. Die Orangenschale gibt den Trüffeln einen frischen, zitrusartigen Kick. Zusätzlich brauchst du Puderzucker und Vanilleextrakt, um die Mischung zu süßen. Für die Schokoladenschicht kommen weiße Schokoladenstückchen und etwas Kokosöl dazu.

No Bake Orange Creamsicle Truffles

Entdecke die erfrischende Welt der No Bake Orange Creamsicle Truffles! Diese einfachen, cremigen Köstlichkeiten sind perfekt für jede Feier oder als süßes Geschenk. Mit frisch geriebener Orangenschale und einer leckeren Schokoladenschicht bringst du den Sommer auf den Tisch. Lass dich inspirieren und probiere unser einfaches Rezept aus, um diese unwiderstehlichen Trüffel zu kreieren. Klicke jetzt durch und genieße den fruchtigen Geschmack!

Zutaten
  

1 cup of crushed vanilla wafer cookies

1 cup of cream cheese, softened

1/2 cup of orange zest (about 2-3 oranges)

1/4 cup of powdered sugar

1 teaspoon of vanilla extract

1 cup of white chocolate chips, melted

1 tablespoon of coconut oil (optional, for a smooth coating)

Extra orange zest for rolling (optional)

Anleitungen
 

In a medium-sized bowl, combine the crushed vanilla wafer cookies and softened cream cheese. Mix until well combined and smooth.

    Add the orange zest, powdered sugar, and vanilla extract to the mixture. Stir until all the ingredients are fully integrated.

      Once the mixture is cohesive, cover the bowl with plastic wrap and refrigerate for 30 minutes to firm up.

        After chilling, scoop out small portions of the mixture (about 1 tablespoon each) and roll them into balls using your hands. Place the rolled truffles on a parchment-lined baking sheet.

          In a microwave-safe bowl, melt the white chocolate chips with the coconut oil (if using) in 30-second intervals, stirring in between until smooth.

            Dip each truffle into the melted white chocolate, making sure they are fully coated. Use a fork to lift them out and allow excess chocolate to drip off.

              Place the coated truffles back onto the parchment-lined baking sheet. Immediately sprinkle a little extra orange zest on top for added flavor and zestiness.

                Once all truffles are dipped and decorated, refrigerate them for at least 30 minutes to set the chocolate.

                  - Prep Time: 30 minutes | Total Time: 1 hour | Servings: About 20 truffles