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Für die Mississippi Mud Potatoes brauchst du einige einfache Zutaten. Du benötigst 4 große Russet-Kartoffeln, die du gut schrubben und halbieren solltest. Außerdem kommen 1 Tasse Sauerrahm und 1/2 Tasse Frischkäse dazu. Auch 1/2 Tasse geriebener Cheddar-Käse und 1/2 Tasse knusprige Speckstücke sind wichtig. Du brauchst auch 1/4 Tasse gehackte Frühlingszwiebeln und 1/4 Tasse geschmolzene Butter. Dann noch 1 Teelöffel Knoblauchpulver, 1 Teelöffel geräucherten Paprika sowie Salz und Pfeffer nach Geschmack. Wenn du es süß magst, kannst du auch 1 Tasse Mini-Marshmallows hinzufügen. Frische Petersilie sieht als Garnitur toll aus.

Delicious Mississippi Mud Potatoes Recipe

Entdecke das leckere Rezept für Mississippi Mud Potatoes, das Geschmäcker vereint und jede Mahlzeit besonders macht! Mit einfachen Zutaten wie Kartoffeln, Sauerrahm und Cheddar-Käse zauberst du in nur 65 Minuten eine köstliche Beilage oder Hauptspeise. Variiere nach Belieben und serviere sie zu BBQ oder frischen Salaten. Lass dich inspirieren und finde heraus, wie einfach die Zubereitung ist - klicke hier, um das komplette Rezept zu entdecken!

Zutaten
  

4 large russet potatoes, scrubbed and halved

1 cup sour cream

1/2 cup cream cheese, softened

1/2 cup shredded cheddar cheese

1/2 cup crispy bacon bits

1/4 cup chopped green onions

1/4 cup butter, melted

1 teaspoon garlic powder

1 teaspoon smoked paprika

Salt and pepper to taste

1 cup mini marshmallows (optional, for a sweet twist)

Chopped fresh parsley for garnish

Anleitungen
 

Preheat your oven to 190°C (375°F).

    Place the halved potatoes on a baking sheet, cut side up. Brush them with melted butter and sprinkle with salt, pepper, and garlic powder.

      Roast the potatoes in the preheated oven for about 50 minutes or until they are tender when pierced with a fork.

        In a mixing bowl, combine the sour cream, cream cheese, half of the shredded cheddar cheese, bacon bits, green onions, and smoked paprika. Mix until well blended.

          Once the potatoes are roasted, remove them from the oven and let them cool slightly. Carefully scoop out some of the flesh to create a shallow well, making room for the filling.

            Fill each potato half with the creamy cheese and bacon mixture. Top with the remaining cheddar cheese and mini marshmallows if using.

              Place the stuffed potatoes back in the oven and bake for an additional 15 minutes, or until the cheese is bubbly and golden.

                Once out of the oven, garnish with chopped parsley and any extra green onions for a fresh touch.

                  Prep Time: 15 minutes | Total Time: 1 hour 5 minutes | Servings: 8 halves

                    - Presentation Tips: Serve the potatoes on a rustic wooden board with a dollop of extra sour cream on the side, and sprinkle some additional bacon bits and green onions on top for an appealing finish. Enjoy this hearty and flavorful dish!